Judetul Alba

Cand am inceput explorarea tarii la inceput de septembrie (gandindu-ne sa o luam alfabetic 🙂 ), nu ne-am asteptam sa descoperim atat de multe lucruri minunate de vazut in judetul Alba. Patru zile nu ne-au ajuns sa vizitam tot ce se poate vizita in judet si nu i-am depasit granitele. Va invitam sa descoperiti si dvs. minunatele colturi putin cunoscute de la noi din tara.

Abruddin pacate noua timpul nu ne-a permis sa ajungem si aici, insa “cercetarile” noastre inainte de plecare ne-au scos in evidenta lista cu obiectivele turistice prezentate in pagina orasului.

Aiud – acest oras a fost pe lista noastra si am reusit sa il vizitam. Ne-a lasat un gust dulce-acrisor, multe dintre cladirile vechi necesita renovare, insa orasul are un potential turistic destul de ridicat si speram ca pe viitor lucrurile sa se imbunatateasca. Pe larg gasiti mai multe detalii in pagina orasului.

Alba Iulia – a fost cea mai frumoasa descoperire. Recunosc faptul ca mi s-a taiat respiratia cand am intrat pe portile cetatii si mi s-a umplut inima de bucurie sa vad ca si la noi in tara e posibil sa avem un loc cu adevart deosebit. Va recomandam din tot sufletul sa o vizitati.

Advertisements

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s